Smoking meat questions?

  • Some of the links on this forum allow SMF, at no cost to you, to earn a small commission when you click through and make a purchase. Let me know if you have any questions about this.
SmokingMeatForums.com is reader supported and as an Amazon Associate, we may earn commissions from qualifying purchases.

tutu10

Newbie
Original poster
Feb 28, 2019
1
0
Người chơi trúng số 2 triệu đô la nhưng vẫn đi làm công việc hiện tại

Người chơi may mắn hiện đang sinh sống tại quận Monterey đã tự tin và chắc chắn một điều rằng mình sẽ có được chiến thắng ngay trước khi ông ta chơi vé Scratchers này và chính tờ vé số lộc trời này đã thay đổi cuộc đời ông ta hoàn toàn. Chiến thắng 2 triệu đô đã giúp người chơi thay đổi hoàn toàn.


Thông tin tờ vé XSMB thứ 4 trúng thưởng may mắn

Trước khi kiểm tra tờ vé xs miền bắc thứ 4 ông vẫn luôn xem liệu mình có được lộc trời ghé thăm thật không, khi ông so sánh thì bản thân ông Miguel Calderon đã tự chúc phúc cho mình sẽ trúng số và giành được chiến thắng trong giải thưởng này.


Miguel Calderon đã vô cùng bất ngờ vì điều may mắn đã tìm đến ông bằng giải thưởng vô cùng giá trị. Ông đã sở hữu cho mình giải thưởng cao trong trò hất chơi Grand Crossword Scratchers của xổ số California, với số tiền trúng xs miền bắc thứ 4 lên đến 2 triệu đô la.


Đừng quên xem kết quả xổ số thứ 4 miền bắc trực tiếp cùng nhiều thông tin hữu ích khác trên
27428155657_8e8a339475_o.gif
XSMB thu 2 hang tuan mỗi ngày

1e6f1292b03991733dda024efe645741.jpg


Người chơi trúng số 2 triệu đô la nhưng vẫn đi làm công việc hiện tại


Điều xảy ra bất ngờ này đã khiến trái tim ông bắt đầu đập nhông một cách loạn nhịp và đương nhiên ngay sau đó ông đã nhảy mạnh người lên rồi la hét thật to. Được biết rằng ông Miguel Calderon trước khi trúng số là một công nhân nông trại, hiện đã 64 tuổi. Ông chính là người chơi may mắn sở hữu cho mình số tiền trúng xổ số mb thứ 4 giá trị lên đến cả 2 triệu đô la.

Không còn gì hạnh phúc hơn và ông đã nhanh chóng đi nhận giải thưởng xổ số miền bắc thứ tư hàng tuần thần thánh của mình tại Văn phòng xổ số của quận Sacramento.


Dự định sử dụng số tiền trúng XSMB thứ 4 của người chơi

Chính sự may mắn này ông sẽ trân trọng khoảnh khắc này. Nếu hỏi bây giờ ông sẽ làm gì với số tiền trúng số của mình thì ông sẽ nói chưa có thể quyết định vội vàng nào có liên quan đến vận may trúng xổ số mb thứ 4 này. Điều duy nhất trong tâm trí ông lúc này là gia đình và có lẽ sẽ dành một phần giải thưởng ra để chuyển cho mình một ngôi nhà mới.


Lấy thêm các phương pháp soi cầu xổ số thứ 4 miền bắc, kết quả xổ số, dự đoán xổ số...cập nhật liên tục tại
41395682735_e175479efd_o.gif
XSMB thu 2 hom nay.



19a2bc8a06d3fda34f8bc0b42b17b9bf.jpg


Người chơi trúng số 2 triệu đô la

Và đồng thời ông còn nói rằng, “Tôi sẽ không ở nhà mà vẫn sẽ tiếp tục công việc công nhân như trước kia mình vẫn làm, công việc này đã gắn liền với cuộc sống trước đó của mình. Nếu tôi không đi làm mà cứ ở nhà thì chắc chắn rằng tôi sẽ chán mất”.

Hiện tại ông chính là triệu phú mới nhất của California, ông cũng đã có cách chia tiêu số tiền trúng thưởng xsmb thu 2 cho mình một cách hợp lý. Ông có thể được coi là một trong những người chơi hiếm khi trúng xổ số miền bắc thứ tư hàng tuần mà vẫn không bỏ việc làm của mình, mặc dù ông đã sở hữu cho mình số tiền giá trị.
 
Last edited:
TT10, 5 hours is about all you want with baby backs. I always rub mustard all over my ribs before adding rub. I don't spray and do 2 hours with smoke at 225,two hours wrapped in tin foil(add juice etc. if you like) and one hour unwrapped. hence a 2-2-1 smoke.
 
I don't do BB's anymore, cause they have been coming with a thick piece of the loin on top lately. They are labeled loin back ribs. That loin tends to dry out, before the rest of the ribs are done.
So now I only smoke St. Louis Style spares.
I don't foil, but I do mop them with a combo of apple juice, apple cider vinegar, brown sugar, & bbq sauce, about every 45 minutes or so.
I don't use mustard as a binder anymore either, I just rinse the ribs off & leave them wet so the rub sticks to them.
Al
 
  • Like
Reactions: chopsaw
We all have trial and errors and a lot of what we do is personal preference. So try and find what you like and stay with it.

Warren
 
like the others have said keep at it. There are many good rubs out there, I have friends that compete and tell me popular rubs on the competition circuit are Oakridge BBQ, Cimarron Doc's and EAT BBQ look for spicey ones. I prefer a sweeter profile.
 
Since I started this, I have had a few successes & a few failures that still tasted alright.

What I have smoked so far:
Turkey legs & wings
Brisket
Ribs
Whole Chicken

Questions...
Ribs last night were so tender they fell apart taking them off the grill. I want sturdy good flavor type ribs. What is standard smoking time for 1 slab baby back ribs? ( i went with 6 hours)

I notice my meat is not having the spicy flavor i'm looking for, think this means i'm not using enough rub?

I just learned to spray with apple juice while smoking....that may explain some of my earlier mishaps

Should i put mustard on the meat before apllying rub. Did it last night on the ribs for the first time & actually got flavor from the rub.


Check out smokinAl "perfect ribs" He replied to this thread. At the bottom of his reply are his recipes. The great thing about these ribs are that they will not be falling off the bone and have the bite you are looking for. From memory, I think it's a total of 4hrs of cook with a searing at the end.
 
TT10, 5 hours is about all you want with baby backs. I always rub mustard all over my ribs before adding rub. I don't spray and do 2 hours with smoke at 225,two hours wrapped in tin foil(add juice etc. if you like) and one hour unwrapped. hence a 2-2-1 smoke.

That is how I do baby backs except I don't use the mustard. Never had a problem getting flavor for the ribs. The one time I used some mustard it didn't seem to make a difference.
 
If you mean spice as in spicy:emoji_fire:, you could try adding some cayenne pepper to your rub. Maybe start with a 1/4 teaspoon to 1/2 teaspoon per side of the rack.

I've read that there are a few different reasons for using mustard. Mustard sometimes helps rub stick when the meat has been air dried. Since it's wet, mustard helps to attract and absorb more smoke. Also, if you put the mustard and rub on the night before you smoke, it'll get tacky and supposedly form a better bark.
 
I notice my meat is not having the spicy flavor i'm looking for, think this means i'm not using enough rub?

Are you letting the rub sit on the ribs for a couple of hours or overnight even?
You could also try adding cayenne pepper to reach the spicey level your looking for.
As everyone said above, with BBs do the 2-2-1 method so there is a little tug left.
 
I use mustard on Butts to hold more rub for a thicker bark and cant taste it. Thinner cuts I prefer just moisture on the meat to hold a lite dusting, a heavy rub on ribs and such can get too much seasoning and over power the taste of the meat imo.
 
  • Like
Reactions: SecondHandSmoker
I don't do BBs, preferring whole, untrimmed spares. I don't wrap, butter, spritz, or anything. I stick them in the smoker and let the magic happen. That said, I also don't like tons of rub like you see them use on TV. I'll lightly dust my ribs and let the meat and smoke give me the flavor I want.

My suggestion for more flavor is to go light on the rub in the beginning, then adjust the spice profile to your preference AFTER the smoke. Once you take the ribs off the smoker, you can spritz the ribs LIGHTLY with water (not necessary, but it works) and hit them with the rub profile you want. You'll use less rub in the long run and can hit your desired flavor profile spot on.
 
  • Like
Reactions: HalfSmoked
The ways to smoke ribs is almost equal to the number of people doing them. Everybody has their favorite method, rubs, sauce, etc. It's just something you have to develop. For us, we like a clean bite without falling off the bone. Personally haven't foiled in years either. If interested, take a peek at the recipe in the signature below. The mesquite rub adds a good spicy kick. We usually add the Rum based sauce for finishing.

Matt
 
  • Like
Reactions: HalfSmoked
Since I started this, I have had a few successes & a few failures that still tasted alright.

What I have smoked so far:
Turkey legs & wings
Brisket
Ribs
Whole Chicken

Questions...
Ribs last night were so tender they fell apart taking them off the grill. I want sturdy good flavor type ribs. What is standard smoking time for 1 slab baby back ribs? ( i went with 6 hours)

I notice my meat is not having the spicy flavor i'm looking for, think this means i'm not using enough rub?

I just learned to spray with apple juice while smoking....that may explain some of my earlier mishaps

Should i put mustard on the meat before apllying rub. Did it last night on the ribs for the first time & actually got flavor from the rub.

I may have missed this somewhere - however, what temp are you running at? I see that they were on for about 6 hours, but nothing about at what temp.
 
The ways to smoke ribs is almost equal to the number of people doing them. Everybody has their favorite method, rubs, sauce, etc. It's just something you have to develop. ...
Well said!

I don't foil (boil) or spritz. Ruins the bark in my opinion.
 
Has anyone out there smoked a large hog? I mean around 300+ lbs, we've smoked a 180lber
last year, turned out great, our only option right now is this big gilt. Corn feed in close quarters all by herself, price is right. we would quarter her up. Do you think the meat would be good??
thank you
 
SmokingMeatForums.com is reader supported and as an Amazon Associate, we may earn commissions from qualifying purchases.
Clicky