avatar upload problem........

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by chefrob, Dec 24, 2010.

  1. chefrob

    chefrob Master of the Pit OTBS Member

    az
    tried to upload a cheery X-mas avatar and all i keep getting is........

    "Unknown object to create image association with."
     
  2. richoso1

    richoso1 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member


     What file format is the image? You can try changing the name of the file, this has worked for me in the past.I just changed my avatar twice, and it worked. My files are jpeg and/or gif format.I hope this helps you.
     
    Last edited: Dec 24, 2010
  3. meateater

    meateater Smoking Guru SMF Premier Member

    Like Rich said probably file format.
     
  4. chefrob

    chefrob Master of the Pit OTBS Member

    az
    nope........jpg, is there a size restriction?
     
  5. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    I have had the same issue for a week and sent an unanswered note to huddler several days ago - I even tried to reuse an old avitar and got that same message
     
  6. chefrob

    chefrob Master of the Pit OTBS Member

    az
    it's a conspiracy gary.............[​IMG]
     
  7. meateater

    meateater Smoking Guru SMF Premier Member

    Here ya go! [​IMG]

    [​IMG]
     
  8. chefrob

    chefrob Master of the Pit OTBS Member

    az
    nope..........i even tried that one, i do like it!
     
  9. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    I just tried again with a 90 X 90 and a 100 X 100 jpg and two gif files that I have used here before with no success. Same message for all og them
     
  10. richoso1

    richoso1 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

     I don't know what is is, but I just uploaded meateaters avatar onto my profile, and it worked. I am going to submit this to Brian.
     
  11. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

    Rob,

    I was able to upload the santa picture to your profile with no problem. What web browser are you using? I ask so that I can let huddler know all the details so that they can look into this for you.
     
  12. miamirick

    miamirick Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    hey rob, why dont you wait till the last minute?  christmas is over two days ago!
     
  13. mballi3011

    mballi3011 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

    [​IMG]

    What do you mean there Rick. Rob smoked the real Christmas didn't you see the thread.
     
  14. miamirick

    miamirick Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    guess i missed it, gotta go hunt it down
     
  15. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    Hey Brian

    I am still having issues at home and I am running IE8 - I was able to change my avitar from my work PC but it will not allow me to take an avitar that I have already used from the desktop and upload it - tried both jpg and gif and one was only 8KB

    Still get that same message Rob does

    Thanks

    Gary 

     
     
  16. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

    So you just have the issue on the home computer?
     
  17. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    It would appear that is the case and it just recently happened since I was able to change the avitar to the Christmas one in mid December
     
  18. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

    Ok ill pass this along to Huddler. You may want to make sure all the windows updates have been done to your computer as of late in case that is the issue. Also you could download firefox and see if it happens with that browser.

    Brian
     
     
  19. chefrob

    chefrob Master of the Pit OTBS Member

    az

     IE but i'm not sure what version...............
    hey jack-shmoes.......you two are killin' me here! [​IMG]
     
  20. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    Hey Brian

    Just an update - I sent the avitars to Huddler and just tried again this AM with the same results. My PC is set to auto update and I see that it did a couple of days ago so my windows should be up to date.  I just went in via FireFox and it worked

    No idea what the issue is with the browser
     

Share This Page