Anyone else having problems posting today?

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by beer-b-q, Mar 23, 2011.

  1. beer-b-q

    beer-b-q Smoking Guru OTBS Member

    When I try to reply to a thread it won't let me do it.  Trying to use the WYSIWYG box if you make a mistake and try to correct it it clears the whole box...


    I have to write it in an html program and copy and paste it in the html source.
     
  2. mballi3011

    mballi3011 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

    [​IMG]

    I have no idea of this WYSIWYG box but I'm not having any problem.
     
  3. biaviian

    biaviian Smoking Fanatic OTBS Member

    Any chance you are on FireFox 4?  I upgraded today and have had nothing but troubles.
     
  4. beer-b-q

    beer-b-q Smoking Guru OTBS Member

    WYSIWYG= What You See Is What You Get



    So Did I (BIG MISTAKE), but it does it in IE8 and Chrome Also. 
     
  5. beer-b-q

    beer-b-q Smoking Guru OTBS Member

    I just uninstalled Firefox 4 to see if that helps.

    It looks as though that is the problem...  We will try it and see.  I hope that they fix it I hate IE8.
     
  6. garyinmd

    garyinmd Meat Mopper SMF Premier Member

    I also installed Firefox 4 today and got a error message about the dotnet framework revision I was using.  It started and I have been able to view but am responding to see what happens.  When I got to the reply box I did not get the cursor that shows where you are at anytime but when I started typing the text is there.  No idea what the hell dot.net frame work is for but that could be the issue.  For those in the thread just see if you can type in the reply box, again I can see my cursor but can see the text when I type.
     
  7. garyinmd

    garyinmd Meat Mopper SMF Premier Member

    Sorry for the way the last sentence reads, I can not see the cursor but the text shows in the reply box and on the post when you submit
     
  8. beer-b-q

    beer-b-q Smoking Guru OTBS Member

    I uninstalled Firefox 4 and went back to Firefox 3.6.16 and it seems to be working okay...

    Everyone might want to wait before upgrading to Firefox 4...
     
  9. nwdave

    nwdave Master of the Pit SMF Premier Member

    As if that wasn't enough of a trouble source, I'm currently running IE9.  So far, so good, but then I never had a problem running IE8.   WYSIWYG, Gawd, I haven't heard that term in over 25 years, back in the days of Commodore 64 and DOS.  Uh, we're starting to show our age.
     
  10. beer-b-q

    beer-b-q Smoking Guru OTBS Member


    Tandy TRS 80 CoCo1 which ran on Basic and Tandy 1000 DOS with 5½" Floppy here.
     
  11. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    My first was the TI 99 given to me from my FIL - it had the voice box too -  What  a change
     
  12. smokinal

    smokinal Smoking Guru Staff Member Moderator OTBS Member ★ Lifetime Premier ★

    Haven't had any problems with Chrome.
     
  13. bearcarver

    bearcarver Smoking Guru OTBS Member

    That's the one we use now !!!!

    Bear

    Just kidding.   [​IMG]
     
  14. meateater

    meateater Smoking Guru SMF Premier Member

    I tried posting a pic with the image code from photobucket and kept getting a error code. Had to post it from my computer.
     
  15. justpassingthru

    justpassingthru Smoking Fanatic OTBS Member

    I need help 'cause I'm dead in the water, I too installed the new Firefox, I know how to uninstall, but how do I retrieve the old one? Thanks, Gene
     
  16. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member


    Gene,

    Go to firefox.com and it should let you download version 3.
     
  17. justpassingthru

    justpassingthru Smoking Fanatic OTBS Member

    Oh man!!!  Firefox 3, yes, like an old comfortable shoe.

    Thanks, Brian

    Gene
     
  18. beer-b-q

    beer-b-q Smoking Guru OTBS Member

    I think Firefox needs to do more testing before releasing new versions.
     
  19. Firefox 4 still is not happy with this site.  Any progress coming soon from Huddler Lifestyle to updating the website to Firefox 4 compatibility?  The main problem I have is right here posting...the cursor goes away and I can't see where I'm at, plus tab and return don't work as expected.  Except sometimes.  Then I become the 'curser' 

    Also have found that if I leave the post, say to look at something on another tab, then come back to this tab, the cursor has totally lost it's way.

    HOWEVER, a workaround I found that seems to work is to do this (updated):

    Click the reply, or new post button.

    Click on the 'source' button on the tool bar (right above your post) which puts you into HTML mode.  If you haven't typed anything yet, you won't really see any visible difference.

    Click 'source' button again to come back to the normal view.

    Now you have your cursor again, so start your post.  Everything seems to work as expected at this point.

    If you then click preview again, you will lose the cursor, but click source to go to the html format and click again to exit html and all works.

    Hope this works for everyone else using Firefox 4.  (So far this is the only problem I've had with FF4)
     
    Last edited: Apr 11, 2011
  20. fife

    fife Master of the Pit

    All good on my iPad
     

Share This Page