SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Reply box problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Reply box problems - Page 2

post #21 of 35

We are aware of the problem and Jeff has turned it into Huddler to get it fixed. A holiday weekend is of course not the best time for these issues to come up. It seems that hitting the refresh button once or a couple times will allow to to reply to the thread or PM.

 

If you are a new or newer member and get the reply that your post or thread has to be approved please be aware we are having problems doing that as well but we're fighting with the program and getting them approved as fast as we can which in some cases took awhile but I think I have them all approved right this second.

 

Since this is a custom platform with much of it being written for us we are going to have issues pop up from time to time I'm sure and it seems Huddler is trying to fix them as soon as they can once we find them but it all takes a little time.

 

Thanks for being patient and know we are trying to get it fixed as soon as possible 

post #22 of 35
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Pineywoods View Post

We are aware of the problem and Jeff has turned it into Huddler to get it fixed. A holiday weekend is of course not the best time for these issues to come up. It seems that hitting the refresh button once or a couple times will allow to to reply to the thread or PM.

 

If you are a new or newer member and get the reply that your post or thread has to be approved please be aware we are having problems doing that as well but we're fighting with the program and getting them approved as fast as we can which in some cases took awhile but I think I have them all approved right this second.

 

Since this is a custom platform with much of it being written for us we are going to have issues pop up from time to time I'm sure and it seems Huddler is trying to fix them as soon as they can once we find them but it all takes a little time.

 

Thanks for being patient and know we are trying to get it fixed as soon as possible 


 

 

Sounds good to me Jerry.

I figured you guys were, or would be on it.

 

Thanks,

Bear

post #23 of 35

I have not had the issue until this afternoon - just started for me

post #24 of 35

Ive been having the same issue for two days now. I've memorized the F5 key. Come on Huddler, get it together.

post #25 of 35

Alright.. I have some questions for those who are having these problems.. please list what browser you are using (IE7 IE8 Firefox, Chrome, Safari) and what operating system you are using (Windows XP, Windows Vista, Windows 7).

 

Thank you for your help in getting this fixed.

post #26 of 35

I also have been having the problem on a couple different computers.  I use firefox and just opened up IE and its working fine for now. 

post #27 of 35
Quote:
Originally Posted by TulsaJeff View Post

Alright.. I have some questions for those who are having these problems.. please list what browser you are using (IE7 IE8 Firefox, Chrome, Safari) and what operating system you are using (Windows XP, Windows Vista, Windows 7).

 

Thank you for your help in getting this fixed.


The system I was using was Windows XP SP3 and Firefox 3.6.4 with Adblock Plus 1.2 installed and running.

post #28 of 35

I'm using Chrome with windows Vista.

post #29 of 35

I just started having the issue yesterday, Jul 5.  I am running Google Chrome with Win 7.

post #30 of 35

I'm having problems too, I had to refresh 3 times to post this reply, I'm using Windows XP with Firefox.

 

Thanks,

 

Gene

post #31 of 35

Windows XP, Firefox 3.5.10

post #32 of 35

We believe the problem is fixed now.. please let me know if you are still seeing this issue.

post #33 of 35

Jeff, thanks!  My messaging box showed on for this post so it looks like it may be fixed!  

post #34 of 35
Thread Starter 

iMac with Safari.

 

Just got on, and messaging box is there.

 

 

Bear

post #35 of 35

Thanks Jeff and Huddler so far everything is looking correct on my end today


Edited by Pineywoods - 7/7/10 at 2:23am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Reply box problems