Problems Uploading Pictures

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by homebrew & bbq, Oct 22, 2007.

  1. homebrew & bbq

    homebrew & bbq Smoking Fanatic

    I have been trying to upload a couple of pictures to the gallery and I keep getting this message.

    Error creating thumbnail! Error code: 1

    Command:

    "/usr/bin/mogrify" +profile "*" -size 100x75 -quality 70 -geometry 100x75 -unsharp 10 '/home/admin/domains/smokingmeatforums.com/public_html/
    photopost/data/500/thumbs/100_0726.JPG'


    Is there something I need to do differently?
     
  2. deejaydebi

    deejaydebi Smoking Guru

    Where's Gyspy he did it. I couldn't get it to work either.
     
  3. bigarm's smokin

    bigarm's smokin Master of the Pit OTBS Member

    I think I saved Gypsy's directions some where. If I can find them, I will post them. [​IMG]
     
  4. smoked

    smoked Master of the Pit OTBS Member

    hummm maybe the file size is too big....... I've never encountered that error myself....
     
  5. kew_el_steve

    kew_el_steve Smoking Fanatic OTBS Member

    It's not intuitive, that's for sure. I'm still not sure what the official way is. I set up an account on photobucket and copy the links over. You can also copy the "img" over and embed in your post.

    May be sticky for the photo-challenged???
     
  6. homebrew & bbq

    homebrew & bbq Smoking Fanatic

    I got it figured out... just my own stupidity. [​IMG] I was in my designated gallery, but had not selected or created a new album. I've got the Q-view uploaded now and posted on a thread in the pork forum. [​IMG]
     

Share This Page