or Connect
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Forum spell check has stopped working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Forum spell check has stopped working

post #1 of 17
Thread Starter 

Since the problem that occurred last week the spell check has stopped working for some of us. It has worked fine for years but now we now get the following error when you try to use it...

 

post #2 of 17
Wurking for me
post #3 of 17
Thread Starter 

It was working fine for me too before the forum site crashed at the end of last week. Since then I get the same error message regardless of which computer I log on using or which browser I use (I have tried both IE and Chrome).

 

When the site was fixed did all of the spell check libraries get reinstated? 

post #4 of 17

Spell check error here as well. The system used to indicate a misspelled word for correction. That has not worked for months!...JJ

post #5 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Chef JimmyJ View Post
 

Spell check error here as well. The system used to indicate a misspelled word for correction. That has not worked for months!...JJ

 

It is something that I have been using regularly right up to the end of last week as I am terrible at spelling. There has always been one major problem with it though - it always tries to use the US spellings rather than the correct ones !

post #6 of 17
Quote:
Originally Posted by Wade View Post
 

 

It is something that I have been using regularly right up to the end of last week as I am terrible at spelling. There has always been one major problem with it though - it always tries to use the US spellings rather than the correct ones !


By "correct" I assume you mean canadian spelling.  Strangely enough as I type this spell check is telling me I didn;t spell canadian correct.  I'm in trouble if I don't have spell check.

post #7 of 17

Oh no!

 

No more big words!

 

Al

post #8 of 17

It's still underlining the misspelled words in red for me, but the checker is giving me the same screen as in the first post.  It appears the English dictionary for the plug-in is either missing or corrupt on the web server. Or the pointer for the plug-in is not pointing to the correct file location.

post #9 of 17

Same Here   I've asked if someone could look into it,  Haven't heard  back

 

Still not working as of this morning   Same message Wade is getting 

 

Gary

post #10 of 17

I will let a Admin know of this problem.

post #11 of 17
Thread Starter 

Thanks Adam

post #12 of 17

Thank You Adam

 

Gary

post #13 of 17

It works with Microsoft Edge, and Explorer, but not with Chrome.

 

So lately I've been using Explorer instead of Chrome.

 

Brian said he would inform huddler about the problem.

 

Al

post #14 of 17
Thread Starter 

Following the site update this morning the spell check seems to be working again here now. It is working both in IE and Chrome. It sill has an ominous black square that I do not recall seeing before but at least it is working again. Whoever did what was required - than you Thumbs Up

 

post #15 of 17

Spell Check working with my Chrome but still not underlining misspellings. Better than it was...JJ

post #16 of 17

Mine is working again, I use Chrome   it is underlining and showing suggestions  just has the "Black Box"   but working again     Thanks !!

 

Gary

post #17 of 17
Glad to hear it's working most of the way. I will escalate to try to get it 100% resolved.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Forum spell check has stopped working