SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › img tags not working?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

img tags not working?

post #1 of 8
Thread Starter 

any time I try to use an img tag, I end up with a weird link

 

[img]http://twardnw.com/d/8860-2/2010-06-17+18_00_01.jpeg[/img]

 

I try to use my pic host as much as I can, because I know that hosting images, especially for a forum, can eat up TONS of bandwidth...

post #2 of 8

Just use the direct URL link, and click on the photo icon above (next to the video, calendar, smiley), and past that URL in there

post #3 of 8

Use the "Insert Image" icon, click on the "Image URL" tab, and paste the link to the image there.

 

This forum doesn't use BBCode.

post #4 of 8
Thread Starter 

I've been trying to avoid that, since it uploads the image to their server. I've found a way around by viewing the Source of the post and just dropping a html img tag in, just hoping there's a better/easier way to not have them host pics for me.

post #5 of 8

Use the HTML one and it works fine   just click preview and you will see the pics populate then hit submit. there is a Wiki on how to do this.

post #6 of 8
Quote:
Originally Posted by twardnw View Post

I've been trying to avoid that, since it uploads the image to their server. I've found a way around by viewing the Source of the post and just dropping a html img tag in, just hoping there's a better/easier way to not have them host pics for me.


No, using the URL does not upload the image to the server.

post #7 of 8
Thread Starter 

ok, this pic I put in the post using the 'Image URL' page to the 'Add or Upload an Image' dialog. Check the URL of the image

 

2010-06-17+22_09_23.jpeg

 

it is now :  http://assets.smokingmeatforums.com/c/c1/c1068770_2010-06-17%2022_09_23.jpeg

post #8 of 8
I cannot even start a thread now. On some I cannot answer due to no submit button. I see no smiles or Image adding buttons either. This just started 2 or 3 days ago. Nothing changed on my computer.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › img tags not working?