1. Some of the links on this forum allow SMF, at no cost to you, to earn a small commission when you click through and make a purchase. Let me know if you have any questions about this.

You just have to get one of these

Discussion in 'Messages for All Guests and Members' started by AlmaBonner37, Jul 18, 2018.

 1. AlmaBonner37

  AlmaBonner37 Newbie

  Bạn muốn trở thành một ông quan lớn hay một kẻ thứ dân?

  Đôi khi, thế giới ngày càng phát triển ta nhận ra rằng, cuộc sống này có những sự thật không mấy dễ chịu chút nào. Lúc bé ta luôn nghĩ rằng cuộc sống này thì có gì mà đáng sợ, ta suy nghĩ và nhìn cuộc đời với một ánh mắt vô cùng thơ ngây. Quả thực, lúc đó, khi chỉ là một cô bé, cô cậu tất cả mọi chuyện đều xảy ra một các đơn giản, tuyệt đẹp làm sao và chúng ta đã coi thế giới này thực sự là một thiên đường. Tuy nhiên khi lớn lên, với bao điều lo toan, với cái cuộc sống mà mọi điều xảy ra chung quy lại cũng vì chữ “tiền ”. Rồi ta nhận ra rằng, tiền đóng vai trò quan trọng đến thế nào. Tiền bạc là vật ngoài thân, nhưng không có tiền, thì rất nhiều vấn đề sẽ không cách nào giải quyết được.Tiền có thể giúp chúng ta thu hoạch được rất nhiều thứ, nhưng không có tiền, lại khiến chúng ta hiểu được đạo lý thật thâm sâu… Khi bạn không có tiền, mới hiểu được, có tiền thì tựa như ông quan lớn, không tiền tựa như kẻ thứ dân.

  Bạn muốn làm quan, bạn muốn có tiền, hãy để Vaynhanh24.com đồng hàng cùng bạn trên chặng đường ấy. Để giấc mơ không còn là xa vời nữa, hãy xem ngay các chương trình tại http://vaynhanh24h.com ngay nào! Chúng tôi sẽ làm chắp thêm đôi cánh ước mơ cho bạn. Là một địa chỉ uy tín trong lĩnh vực này, chúng tôi đảm bảo đem đến cho bạn những dịch vụ tốt nhất có thể.


  [​IMG]

  Vaynhanh24 – hỗ trợ vay tín chấp nhanh chóng.

  Không phải vô cớ mà Vaynhanh24 trở thành sự lựa chọn ưu tiên trong lòng khách hàng khi nghĩ đến vấn đề vay vốn. Với hàng loạt các ưu điểm như Vay tín chấp giải ngân nhanh, lãi suất thấp, thủ tục nhanh chóng, cùng các chương trình cho vay vô cùng ưu đãi cho nhiều đối tượng khác nhau. Các nỗi lo âu khi đi vay của khách hàng sẽ không còn là cản trở để bạn trở thành “ông quan” nữa.


  [​IMG]

  Giải ngân nhanh chóng, tiền đến liền tay.

  Hiện tại rất nhiều gói vay vốn đi kèm theo đó là những mức hạn vay, mức hạn thu hồi vốn cũng như những mức lãi suất khác nhau cho từng gói vay. Với những địa điểm vay vốn tại Vay tín chấp Hà Nội chúng tôi có đội ngũ nhân viên chuyên nghiệp luôn sẵn lòng hỗ trợ bạn bất cứ lúc nào cũng như đảm bảo đáp ứng nhanh nhất nhu cầu cho bạn.


  Cụ thể hiện tại công ty có những gói dịch vụ cho những khách hàng có nhu cầu vay vốn tín chấp nhanh chóng và hiệu quả như sau:

  Hình thức vay tín chấp theo bản sao kê tài khoản ngân hàng
  Hình thức vay này dành cho tất cả những khách hàng có tài khoản tại ngân hàng vẫn còn giao dịch hằng tháng hoặc là ở đây bạn có gửi tiết kiệm tại ngân hàng. Với hình thức vay vốn này, bạn có thể vay số tiền lên đến 70 triệu đồng với lãi suất vô xùng ưu đãi là 1,66%.

  Để được vay vốn trong trường hợp này bạn cần chuẩn bị:

  – CMND
  – Hộ khẩu (hộ khẩu tỉnh nào cũng vay được, không cần xác nhận tạm trú trường hợp khách hàng không sống tại địa chỉ hộ khẩu)
  – Hợp đồng bảo hiểm nhân thọ.
  – Biên lai đóng phí bảo hiểm 6 tháng gần nhất

  Với loại hình thức này bạn cần có một số tài khoản ngân hàng với mức tài khỏan ngân hàng phát sinh số dư hằng tháng trên 2 triệu đồng trong vòng 4 tháng gần nhất. Ở đây bạn được vay với khoản vay trong tầm tối thiểu từ 15 triệu cho đến tối đa 50 triệu đồng với thời gian vay dao động từ 12 tháng cho đến 24 tháng

  Hình thức vay tín chấp qua hóa đơn tiền điện tiêu dùng của hộ gia đình:
  + Với hình thức này bạn cần phải là người đứng tên cho hóa đơn tiền điện nơi đang cư trú để đi vay. Với hạn mức vay linh hoạt như sau :

  + Vay tối đa 50 triệu đồng nếu hóa đơn tiền điện sử dung tại nhà của bạn là trên 1 triệu đồng/ tháng ( áp dụng cho 3 tháng gần nhất)

  + Vay tối đa 30 triệu đồng nếu hóa đơn tiền điện sử dụng tại nhà của bạn là trên 550 nghìn đồng/ tháng ( áp dụng cho 3 tháng gần nhất)

  + Vay tối đa 15 triệu đồng nếu hóa đơn tiền điện sử dụng tại nhà của bạn là trên 200 nghìn đồng / tháng ( sử dụng cho 3 tháng gần nhất)

  Thời hạn vay cho khách hàng tùy từng gói vay từ 6 tháng đến 36 tháng.

  Để được vay theo hình thức này bạn cần chuẩn bị:

  – CMND photo
  – Hộ khẩu (hộ khẩu tỉnh nào cũng vay được, không cần xác nhận tạm trú trường hợp khách hàng không sống tại địa chỉ hộ khẩu)
  – Hóa đơn tiền điện 3 tháng gần nhất (trường hợp mất hóa đơn vui lòng liên hệ nhân viên tư vấn để được hướng dẫn)

  Hình thức vay tín chấp theo hợp đồng tín dụng cũ:
  Bạn đang là khách hàng đang vay hoặc mua hàng trả góp tại bất kỳ tổ chức tín dụng nào và khoản vay đã trải qua 5 tháng và còn hiệu lực. Hình thức cho vay này giúp bạn vay được số tiền từ 10 triệu đến 70 triệu đồng với hạn vay tối đa là 3 năm.

  Thủ tục đăng ký vô cùng đơn giản gồm có :

  – CMND
  – Sổ hộ khẩu hộ khẩu tỉnh nào cũng vay được, không cần xác nhận tạm trú trường hợp khách hàng không sống tại địa chỉ hộ khẩu)

  Với mỗi khoản vay chúng ta sẽ có một số lấy tờ liên quan với gói vay vốn đó. Vì vậy để đở làm tốn thời gian cũng như công sức của bạn trong quá trình làm hồ sơ nếu có sai sót. Bạn nên nhờ sự hỗ trợ kĩ hơn từ nhân viên tư vấn để chuẩn bị được hoàn hảo nhất. Những gói vay tín chấp bên vay nhanh 24h hiện nay sẽ được hỗ trợ vay vốn mà bạn không cần phải trả bất cứ một khoản phí nào hay bất kì cá nhân nào đứng ra đảm bảo cho bạn.
   
  Last edited: Oct 16, 2018
 2. Steve H

  Steve H Smoking Fanatic SMF Premier Member

  Both of my cars have built in voice nav. I won't own a car that doesn't have it. A great driving tool.
   
 3. oldsmokerdude

  oldsmokerdude Smoking Fanatic SMF Premier Member

  Agreed. I won't buy a car without it either. To me they are like cordless drills....how did we ever live without these gadgets?
   
 4. atomicsmoke

  atomicsmoke Master of the Pit OTBS Member

  Today is July 18 2018 isn't it? Just checking....i was getting the feeling i woke up in 2002.
   
  dls1 likes this.
 5. Rings Я Us

  Rings Я Us Smoking Guru SMF Premier Member

  GPS in my experience, doesn't lose the signal nearly as much as my phone's have in a map app
   
 6. Steve H

  Steve H Smoking Fanatic SMF Premier Member

  Agree. GPS is more stable in the big open. Both work, to me anyway, fine in built up areas.
   
 7. Rings Я Us

  Rings Я Us Smoking Guru SMF Premier Member

  I think this guy made his profile to be a joke.
  No matter. :D
   
 8. SmokinAl

  SmokinAl SMF Hall of Fame Pitmaster Staff Member Moderator OTBS Member ★ Lifetime Premier ★

  I use my iPad with mapquest, don't have any fancy stuff in the Mustang.
  Just a lot of horsepower!!
  Al
   
  phatbac likes this.
 9. johnmeyer

  johnmeyer Master of the Pit

  If you want to know where you are all the time, get a GPS watch. My daughter is a runner and uploads her daily run from her GPS watch to a site called Strava, where runners can compare their routes and times. Her husband "met" her this way when he tried to catch up with her while out jogging, but couldn't get to her. He then "stalked" her on Strava to find out who she was.
   
 10. Braz

  Braz Smoking Fanatic SMF Premier Member

  I have used GPS since the old Garmin Street Pilot days. I now have a Garmin Zumo which moves between the bike and the truck and a Nuvo in the Alfa. A good cell phone GPS app is "Waze."
   
 11. dls1

  dls1 Smoking Fanatic

  I thought something very similar when I saw your comment. The first car I bought with a gps navigation system was in 1994. It was an expensive option on a car for my wife who was (is) so directionally dysfunctional it's pathetic. Didn't help much because she couldn't figure out how to use it.
   
  Last edited: Jul 18, 2018
 12. noboundaries

  noboundaries Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

  Technology is wonderful, as long as it works, and you have that instinct screaming "sumpin' ain't right here." I made sure my kids knew how to drive a stick shift and read maps, you know, for the zombie apocalypse, EMP, Coronal Mass Ejection, etc.

  I used to live by Thomas Guides and Rand McNally atlases. Everything was great as long as you didn't catch fire. Plus, you could always find a page you'd never use in case you needed to actually start a fire or were in the middle of nowhere and out of toilet paper.

  WAZE, Google Maps, Gas Buddy, Love's Connect, etc have replaced all that paper, saving trees and ink. Now I ALWAYS travel with toilet paper. Without it, I'd need a new phone.
   
  yankee2bbq likes this.
 13. Rings Я Us

  Rings Я Us Smoking Guru SMF Premier Member

  Al,
  Today I saw a special Roush performance mustang by the Roush Factory. The Mustang had all Houston body works and a big wing spoiler on it.. Said Roush on it.
  It had a Manufacturer plate. If I see it again I will take pics.
   
 14. lemans

  lemans Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

  So sat I bought myself a new car.. The last new one was 2006! So this one as soon as I get in , it recognizes my phone and everything comes up on the dashboard screen. Google maps, my contacts Sirius Radio. All voice activation.
  How did I live without it?Its like smoking without a guru!!!
   
 15. johnmeyer

  johnmeyer Master of the Pit

  I'm still driving the car I bought in 1990. Imagine the technology shock I'm in for, if I live long enough to buy another car.
   
 16. Holly2015

  Holly2015 Smoking Fanatic OTBS Member

  Gleaned from a motorcycle group I frequent. Using your smartphone as a a GPS:


  Smart phones have a built-in GPS receiver and don't rely on cell signal for positioning. The issue with no cell service is that you need to make sure you have maps ON the phone before you lose signal.

  Lots of folks obtain an older cell phone and run a bunch of mapping apps on it, and use it as a dedicated GPS with no SIM card or anything in it. (Me included) I have two Samsung S5's...one working as my cell and tucked away safe, the other as my GPS on the handlebar.
  There are tons apps that let you download maps and store them offline for use when there's no cell service.
  Google Maps has added offline support.
  And I'm not saying to use a cell rather than a dedicated GPS unit...but it almost sounds like you'd depend on your iPhone if it didn't lose signal.
  I've owned around 13 Garmin handhelds, starting with the little yellow one, and I far prefer to use my phone...larger screen, better screen, all the maps you could want, easier to work with data, easy to back up via the Web, etc etc.

  Also, depending on your love (or hate) of tech stuff, an app on your phone will likely be a whole lot less of a learning curve than adding another device, and learning the Garmin software to manage your points and tracks.

  Just tossing the option out there that you can use hardware you already own. There are pros and cons to going each way.