or Connect
SmokingMeatForums.com › Forums › Just for Fun › Test Area › Pics don't show after clicking preview button on new thread....
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Pics don't show after clicking preview button on new thread....

post #1 of 5
Thread Starter 

just checking if they show up at all on a new post:

 

<a href="http://s829.photobucket.com/albums/zz217/forluvofsmoke/12-24-09%20Whole%20Ribeye/?action=view&current=6onboard.jpg" target="_blank"><img src="http://i829.photobucket.com/albums/zz217/forluvofsmoke/12-24-09%20Whole%20Ribeye/6onboard.jpg" border="0" alt="Jumped on board"></a>

 

 

 

Eric

 

 

 

 

EDIT: Nope...

post #2 of 5

Being at work I wouldn't be able to see it anyways if it is uploaded from PB. I wonder if the internal uploader is working? If so my be a PB site problem. Looks like the internal one is working.

 


ObamaSmoke.JPG

post #3 of 5

Not sure what is going on how are you trying to load them?

 

DSC02494.jpg

post #4 of 5
Thread Starter 

Loading the same as always...HTML code.

 

Here's the direct link:

http://i829.photobucket.com/albums/zz217/forluvofsmoke/07-29-10%20Ribs/1Beef.jpg

 

Still nothing...

 

Hmm, PB must have some issues on their server...I'll keep checking it out.

 

Eric

post #5 of 5

1Beef.jpg

 

Eric if you click on the "insert image" button then click on "image url" and paste the "direct link" in the box it will post

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Test Area
SmokingMeatForums.com › Forums › Just for Fun › Test Area › Pics don't show after clicking preview button on new thread....