or Connect
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Adding Photos???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Adding Photos???

post #1 of 12
Thread Starter 

Hi all, I am trying to add the photos to a post, and yes I've done it before, but what is happening is when I click on the add photo link it does the nornal little roll around thing and then instead of showing the box to link to my photo's it just goes back to what I just typed.

post #2 of 12
Thread Starter 

Okay, so I just tried it again and I got the IE message that it had to shut down, therefore I lost everything I typed in. Darn it. Something is definitely going on.

post #3 of 12

DSC02552.JPG

 

 

Not sure what is up it worked fine for me

post #4 of 12
Thread Starter 

The error message said it shut down because of malicious adware.

post #5 of 12

Working great for me Squirrel.  Sorry, just had to post that.

msquirrelcaut-1.jpg

post #6 of 12

006.JPG

 

 

Worked for me too, I am using firefox, as outr IT guys said no more IE

post #7 of 12
Thread Starter 

Well, I just tried it again in the dessert thread and I'll be darned if I didn't get all my typing done, tried to load a picture and got the same message, IE shut down due to malicious add-ware. I'm done. Poo.

post #8 of 12

I'll try to duplicate the problem by inserting an image...

Prep3.jpg

 

Sorry I couldn't duplicate the the problem.

post #9 of 12

I'm not a mod, but I'll give it a try too.

Plate1.jpg

 

Sorry, it works for me without a problem.

post #10 of 12

Just to see if I'm understanding:

 

So when you click on prnt scrn.jpg "Insert Image", you're seeing this box:  

 

add photos.jpg

 

But when you click on Choose File, it doesn't bring up the folder with your pictures?  

 

choose file.jpg

post #11 of 12
Thread Starter 

When I click on the icon at the top for "Insert Image" it will give me the "Please wait" but will not show the "add or upload image box". That doesn't happen every time, I was able to upload my cheesecake in the desserts earlier, but it booted me twice! I finally kept on and it worked. I just clicked on the "Insert image box in this post and it did nothing. Very odd that it happens sometimes and not others. It's gotta be something with my computer, kicking me off because it thinks there's some sorta virus. Maybe I should contact them and see what they say.

post #12 of 12
Quote:
Originally Posted by Squirrel View Post

When I click on the icon at the top for "Insert Image" it will give me the "Please wait" but will not show the "add or upload image box". That doesn't happen every time, I was able to upload my cheesecake in the desserts earlier, but it booted me twice! I finally kept on and it worked. I just clicked on the "Insert image box in this post and it did nothing. Very odd that it happens sometimes and not others. It's gotta be something with my computer, kicking me off because it thinks there's some sorta virus. Maybe I should contact them and see what they say.


Although you may have automatic updating, have you tried to manually update your definition files on your anti-virus software? I do this just to be sure that I have the latest file update. But do look into contacting the product service center.
 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Adding Photos???