or Connect
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Search problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Search problems

post #1 of 8
Thread Starter 
I've been having trouble with the search feature lately. I put in something that I know should bring numerous results, such as "UDS" or "pork butt" and I get 0 results. All of my settings are the most liberal they can be. Is anyone else having this problem? Am I missing something? Thanks
post #2 of 8
UDS got me nothing
Pork butt worked for me
post #3 of 8
UDS got me nothing also. I didn't try butts. Try going to the thread for them then doing a search. It worked fine for me then.
post #4 of 8
Thread Starter 
Okay, so "pork butts" worked for me now, but why wouldn't UDS yield anything? I can't think of what else I've had trouble with, but for the last week or so I've had this happen with a couple different search keywords.
post #5 of 8
I just did a search for uds and got nothing, I went back and did a search for uds build and got a ton of hits....just FYI
post #6 of 8
Thread Starter 
Interesting . . . I guess I just need to de-simplify my searches. Thanks!
post #7 of 8
I beleive the search term must be longer than 3 characters. So "UDS" won't get you anything but "UDS build" will. Similarly "oak" won't get you anything but "oak wood" will.

Dave
post #8 of 8
Thread Starter 
Ahhhh. That would explain my problem. No more searching for just UDS, MES, TBS, etc!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Search problems