or Connect
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Member Photo Galleries - Feedback Needed
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Member Photo Galleries - Feedback Needed - Page 4

post #61 of 74
Thread Starter 
Meowey was having the same problem however, once he created an album, the error message went away.

Click on My Photos at top left to create an album.. then upload your image(s) to that album.

Report back to let me know if this fixes it.
post #62 of 74
Ok..Did as Meowey suggested...created an album first...then uploaded the same pic as I tried before without any problem...Thanks Meowey....PDT_Armataz_01_37.gif
post #63 of 74
thats what fixed mine too.
post #64 of 74
Kicked in a few bucks to help the cause... Keep up the good work..
post #65 of 74
Just dropped my 5 in the kittyPDT_Armataz_01_37.gif for the photo gallery.
post #66 of 74
I'm probably missing it,,, where is the link tot he gallery ????
post #67 of 74
Thread Starter 
http://www.smokingmeatforums.com/photopost for now. I will be integrating it with the forum and it will show up on the main forum page soon.
post #68 of 74
Bookmark it, or add it to your favorites...and as long as you are logged on to forum...you have access to the photo page...PDT_Armataz_01_34.gif
post #69 of 74
In the words of Johnny Otis, "Cool as a cucumber sitting on a barbed wire fence, picking his teeth with a crowbar". Congrats Jeff, very user friendly, a very fitting software for the application.
post #70 of 74
Thread Starter 
Well.. I think it's a good starticon_confused.gif

Please notice that I have added the Gallery link to the top Navbar and removed the FAQ link which is not being used at this time.

Please continue to let me know if you run into any problems or see any error messages.
post #71 of 74
Got it working now ... thanks guys!
post #72 of 74

How to link pictures in Photo Gallery to posts

Jeff and others,

I am able to link gallery photos in to a post by manually generating IMG code.

Wrap the direct link generated by the photo gallery in [img] direct link code with no spaces [/img].

Please see test post of mine http://www.smokingmeatforums.com/for...ead.php?t=7881 for an example.

The photo gallery is generating HTML code and Direct code. Near the bottom of the advanced editor page is says that HTML code is off. Is that a per user setting or system wide? Can HTML code be turned on, and would it address this issue.

Will the gallery eventually be generating [img]link[/img] type code?

Thanks for all you do!

post #73 of 74
Thread Starter 
We will not be turning on html code simply because it is too much of a security risk however, you can grab the Direct Link you saw below the image by highlighting it and hitting Control + c or right click and select "Copy".

Go back to the post and hit the first image button in the toolbar above (the yellow one in the bottom row that looks like a mountain scene)

Highlight over the "http://" part in the box that pops up and Paste in the code you copied earlier by hitting Control + v or Right click and select "Paste".

That should automatically wrap your link in the correct code for showing images within the post.

I will most likely be changing the "Direct Link" code soon to be thumbnails within the post to save on bandwidth.
post #74 of 74
Thanks Jeff

It works

Take care, have fun, and do good!


New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Member Photo Galleries - Feedback Needed