or Connect
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Maverick 732 issue?

post #1 of 8
Thread Starter 

Hey all,

My maverick 732 of 2 years for the cabinet temp works fine but the food probe shows "LLL".

Do I have a bad probe?

Are replacements available?

How do I know where the issue is?

Thanks!

post #2 of 8

It's a bad probe.  Replacements can be ordered from the Maverick website.

post #3 of 8
^^^ what Bama BBQ said.
The replacement probes are better and longer.
post #4 of 8
I buy mine from Amazon though
post #5 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Bama BBQ View Post
 

It's a bad probe.  Replacements can be ordered from the Maverick website.


What is their proper web site?

What about one of our sites men, T Johnson, I think his handle is??

post #6 of 8

Todd... http://www.amazenproducts.com/ Sells them, has good prices and is one of us. BTW... Make sure the mini plug is clean and well seated. This code can happen if the plug is not making contact...JJ

post #7 of 8
Thread Starter 

Thanks Bama BBQ, PapaDon and Chef JimmyJ!

Not only was the plug seated but I swapped the plugs side to side to make my conclusion that it was the probe.

The other 3 probes that I have (by other makers) are of a shorter pin length so they would not work.

post #8 of 8
Thread Starter 

Well, Todd, I just sent you an order for 2 probes and a 12"pellet smoker. look to see it in a few days, I'm brining a couple of briskets starting tomorrow. (Pastrami in the works)

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: General Discussion