or Connect
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Processor is running @ max when I'm on SMF, but nowhere else on the web
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Processor is running @ max when I'm on SMF, but nowhere else on the web

post #1 of 8
Thread Starter 

New one for me...

 

Running IE8 (hate IE9...been there, done that...not an option), and my processor meter runs at max for 5-10 minutes after opening a new page. Browser functionality is slow and often-times very erratic, and commands won't complete without errors when this is happening. The browser acts like it's constantly trying to load new data, and clicking the red X button to stop loading does absalutely nothing. Posting is challenging sometimes, at best.

 

I can go on numerous other sites that I visit regularly and don't see this problem, as long as I don't have a browser tab (or several) with SMF open.

 

Anyone else seeing this?

 

 

Eric

post #2 of 8
huhhhh... what... what him say ?



LOL.. I have had mine pop up a few times to tell me I was at high usage and I've only had this website open with nothing else running...
post #3 of 8

Yeah same thing here Eric, It's unbearably slow trying to be on here using IE, So I switch to firefox which works much faste/.smoother 

post #4 of 8

I switched to Google Chrome and none of the problems with IE-anything.

post #5 of 8
Thread Starter 

I'M BACK!!! Just uploaded firefox, did the upgrade to 8.0.1 and imported my bookmarks from IE8...took about 5 or 6 minutes, including re-learning the bookmarks and toolbar layout of firefox, 'cuz I haven't used it for a few years.

 

But...dang!!!!!!!!!!!!!! It's like a whole new computer now!!! Pages open far enough to start viewing in about 1/2 a second, where IE8 takes 30-60 seconds and I couldn't do much of anything while I waited for them to load, either. I'm sold!!!! I forgot how good it could be! Saying good-bye to IE8 right now...

 

Thanks a ton fellas!!!!!!

 

 

Eric

post #6 of 8

Chrome user here! 

post #7 of 8
Quote:
Originally Posted by forluvofsmoke View Post

I'M BACK!!! Just uploaded firefox, did the upgrade to 8.0.1 and imported my bookmarks from IE8...took about 5 or 6 minutes, including re-learning the bookmarks and toolbar layout of firefox, 'cuz I haven't used it for a few years.

 

But...dang!!!!!!!!!!!!!! It's like a whole new computer now!!! Pages open far enough to start viewing in about 1/2 a second, where IE8 takes 30-60 seconds and I couldn't do much of anything while I waited for them to load, either. I'm sold!!!! I forgot how good it could be! Saying good-bye to IE8 right now...

 

Thanks a ton fellas!!!!!!

 

 

Eric

I did that a few years back, Eric.  I also changed my e-mail from msn to gmail.  My msn inbox was constantly full of junk and spam.  Very little of that on gmail.  Glad you found the fix.
 

 

post #8 of 8

Used to have the same issues - got off the company PC and moved to Chrome - Yahoo! 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Related Issues
SmokingMeatForums.com › Forums › About the Forum › Forum Related Issues › Processor is running @ max when I'm on SMF, but nowhere else on the web