Trouble loading pics

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by yotzee, Aug 26, 2013.

  1. yotzee

    yotzee Smoking Fanatic

    Is anyone else having a problem loading pics in the to a thread?  I have been trying the past 2 days and when I try to upload a pic I get an error message.

    Thanks
     
  2. kathrynn

    kathrynn Smoking Guru OTBS Member

    To "upload the q-views" just follow the directions here and it will be easier. If you are using a cell phone, an IPad or a kindle, go to the main SMF page and click the Mobile button. Will make the uploads a bit faster too.

    Kat
     
  3. yotzee

    yotzee Smoking Fanatic

    I'm following the directions and am loading from a PC.  I am an IT professional so I am not new to the use of uploads.  I think the issue is on the forums end as it says "Error Uploading Pictures".  I was just wondering if anyone else had trouble.
     
  4. s2k9k

    s2k9k AMNPS Test Group

    What browser are you using? A lot of people have been having problems with IE. Also there has been problems reported with Firefox when the tracking is enabled.
    I and others use Google Chrome and have not had any issues.
     
  5. kathrynn

    kathrynn Smoking Guru OTBS Member

    Chrome is what I am using....changed from Firefox.

    Kat
     
  6. yotzee

    yotzee Smoking Fanatic

    Using IE 10.  I finally went the Photobucket route and got my pics up.  Didn't want to sign up for Photobucket, but oh well.
     

Share This Page