Reply box problems

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by bearcarver, Jul 5, 2010.

  1. bearcarver

    bearcarver Smoking Guru OTBS Member

    Anybody else having this problem today?

    About 5 times today, after scrolling down, reading all of the comments in a thread, I go to the "Reply" box to make a comment, but the box is not there properly (not clickable). If I hit "refresh", it comes back (so far).

    Bearcarver
     
  2. nwdave

    nwdave Master of the Pit SMF Premier Member

    Yes, just occurred in another reply I was making.  You going to do a "Error report" to Jeff?
     
  3. nwdave

    nwdave Master of the Pit SMF Premier Member

    Shoot, went back to the other thread I wanted to reply to and now, even with a refresh, it'll grey out when I scroll down to start entering text.
     
  4. bearcarver

    bearcarver Smoking Guru OTBS Member

    Error report?

    Duhhhh, If I knew how?

    It usually gets to somebody who has "The Power".

    LOL---You could do that Dave, and include my name[​IMG].

    Bear
     
  5. rdknb

    rdknb Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    yeah I have been getting that off and on for a few days now
     
  6. ak1

    ak1 Master of the Pit OTBS Member

    Yeah, I just saw that this morning for the first time.
     
  7. 5lakes

    5lakes Meat Mopper SMF Premier Member

    I've been getting the same thing for a few days.
     
  8. eman

    eman Smoking Guru Staff Member Moderator OTBS Member

    had that problem last night .
     
  9. sumosmoke

    sumosmoke Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    I think this has been an issue for the past couple days. Jerry (Pineywoods) was aware of it and I think some PMs were sent. I'll send another PM to the admin's to let them know this problem still exists.
     
  10. pops6927

    pops6927 Smoking Guru Staff Member Moderator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

    I've had the same experience but hitting 'refresh' a few times solves it; it's like it's not finishing loading with an error on the page.  I just thought it was me or my system!
     
  11. indyadmin1974

    indyadmin1974 Smoking Fanatic

    I had the problem too.  It seems to do with the site cookies (not real cookies).  I was logged in to SMF on my desk PC and on my laptop out by the smoker too.  Didn't like that so much.  And I think the cookies may have been close to being expired.

    Oh well...no problems today.
     
  12. jirodriguez

    jirodriguez Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    Yeah... I have been getting it for a couple of days as well. Sometimes have to hit refresh 4 or 5 times before it will load the reply window.
     
  13. fftwarren

    fftwarren Smoking Fanatic

    yep, been going on the past day or two for me. It just did it on this thread for me
     
  14. daddyzaring

    daddyzaring Smoking Fanatic

    I had the same proble a little while ago, had to hit refresh a few time before it came up.
     
  15. flash

    flash Smoking Guru OTBS Member

    Shoot for a while I was only getting the reply box but with none of the buttons, spell check, bold, italic buttons. Not even the Submit or Reply buttons.  I could not even answer a post. I am using Firefox and found using IE Tab brought them back, I am now back to Firefox and it all seems good. Not sure what happened.

     If I tried to start a new thread, the little candy cane thingy would come up and spin and spin and spin and spin....[​IMG]
     
  16. danmcg

    danmcg Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    I've had the same issue for the last couple days, but going to the Avanced Reply seems to work for me,

    Is there any chance we can go back to the old board? this isn't working for me.
     
  17. I'm having to hit refresh alot also........the reply box will open after a refresh try but then goes back to grey..............
     
  18. mythmaster

    mythmaster Master of the Pit SMF Premier Member

    I'll just chime in to say that this has occurred to me, as well.  If Jerry knows about it then Jeff knows about it and I'm sure that he's already talking to the forum people.
     
  19. richoso1

    richoso1 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

    Just checking to see if i can duplicate the problem. I'm using IE8. it works just like it should for me, but I will;make note of it.
     
    Last edited: Jul 5, 2010
  20. flash

    flash Smoking Guru OTBS Member

     I had been in contact with Jerry since June 26th or so on this. Heard from Jeff on the 28th. Didn't know others were having the same problem though.
     

Share This Page